Rocko airsoft

2022\03\12

Amoeba Mutant AMM9

mutant.jpgAz ARES-nél ismét húztak egyet a számtalan M4 variánsra. Ez lenne a fenti műszer, a mutáns. De, hogy a dolog ne legyen annyira egyszerű és kompatibilis gyakorlatilag egy rakás alkatrészetm, megoldást kukáztak és helyette valami újat hoztak. Lessünk bele, hogy mégis hogy sikerült ez!

More:

2022\03\05

Cybergun FAMAS F1 EVO

fmsevo.jpgÉrdekes dolgok futnak be mostanában. A FAMAS egy történelmileg mítikus lény. No, nem azért mert a valóságban annyira nagy durranás lenne, de AZ airsoft nagy bummja volt 1990-ben. A modern airsoft alfája, első AEG a Maruitól, melyről már volt egy szentimetális megelékezés a blog hasábjain belül.
Az eredei verzió modernizálását a Marui nem csinálta meg. Ellentétben pl M4 platformmal. Így aztán jópár évet kellett várni, hogy valaki modernizálja. A Cybergun egy francia cég, valszeg egy missziót teljesítettek, hogy használható FAMAS replika kerüljön az asztalra. Jelen állás szerint a FAMAS-nak ez a technikai csúcsa. Ez pedig jelen esetben egy középszerű AEG kicsit felhúzva. De nézzünk bele!

More:

2022\02\26

Snow Wolf SW-020T

sw020.jpgAz elmúlt 2-3 évben mintha az AUG-ok reneszánszát élnénk. Ugyan Army, APS és a most porondon lévő Snow Wolf, mint újabb szereplők megjelentek a polcokon, de igazából a különböző modellek, ami igazán kiszélesíti a spektrumot. A berobbanás előtt 2 féle modell volt a jellemző, a szereléksínes és a fix optikás. Mostanra pedig elérhető rövid, hosszú még hosszabb csővel, szereléksínnel vagy optikával, és a fent látható alacsony és hosszú sínnel és a gyári vertikális markolatot felváltó raillel. Szóval a legkompaktabb, AUG-féle készülékről lesz most szó. Ráadásul igazán zsebpénz barát verzióban.

More:

2021\12\03

ICS CXP-APE SF1

icsape.jpgHosszabb stagnálás után az elmúlt pár évben a ICS renoméja vissza kúszott. Ebből látszik, amint egy gyártó el kezd egy kicsit is fejleszteni a protékáin valamilyen irányba lehetséges visszatérni a térképre.
Az ICS APE család messziről az airsoftban a Masada pofájú karalábéra hasonlít. Közelebbről szemlélve látható lesz, hogy egy fantázia ihlette AEG-gel van dolgunk. Nézzük, hogy mik az eltérések, hogy mit adtak nekünk az ICS-nél.

More:

2021\09\18

VFC Sig MCX AEG

 

vfc_mcx.jpgHa valami egyedi és különlegesre vágysz, itt a remek alkalom, a VFC MCX személyében. Általánosságban elmondható, hogy aki az airsoftban különcködésre adja a fejét, többnyire rá fog faragni. Ám az MCX esetében az a helyzet, hogy a VFC minőségű külső alatt egy szokványos és már bizonyított új generációs VFC M4 belső lakik. Lássuk hát miról is van szó!

More:

süti beállítások módosítása